|
Názov |
Údený bôčik s kosťou |
OČV |
43 |
Trvanlivosť |
14 dní |
Možnosti balenie |
voľne |
|
Úhľadne upravený kus bravčového bôčiku s kosťou, na povrchu zlatohnedej farby. Na reze sú viditeľné striedajúce sa časti mäsové a tukové. Chuť a vôňa je primerane slaná a po údení.
Zloženie: bravčový bok bez kosti (85%), lák (pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250, cukor, škrobový sirup, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E407, dextróza, regulátor kyslosti E331, antioxidant E301, zahusťovadlo E425, extrakty korenín, aróma). Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická hodnota: 1011kJ/241kcal, tuky: 20,7g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,2g, sacharidy: 1,6g, z toho cukry: max. 0,5g, bielkoviny: 12,3g, jedlá soľ: 2,5g. |
|