|
Názov |
Árpi bácsi hrubá štiplavá klobása |
OČV |
493 |
Hmotnosť |
0,30-0,40 kg |
Trvanlivosť |
30 dní |
Možnosti balenie |
voľne celý kus, nárez vo vákuovom balení |
|
Hrubá klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, s väčšími tukovými zrnami.Vôňa je, mäsová, korenená a po údení, chuť je štiplavá po paprike a primerane slaná.
Zloženie:bravčové mäso (65%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), E316, paprika sladká, paprika štipľavá, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická hodnota: 1664kJ/400kcal, tuky:29,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,8g, sacharidy: 4,8g, z toho cukry max 0,5g, bielkoviny: 28,3g, jedlá soľ: 3,5g.
Alergén: neobsahuje |
|