O nás
Produkty
Fotogaléria
Napíšte nám
Kontakt
» Úvod
» Mapa stránky
» Ochrana osobných údajov
Aktuality
Predajne
Produkty
»
Mäkké mäsové výrobky
»
Ostatné mäsové výrobky
»
Surové solené mäsa
»
Tepelne opracované slaniny
»
Tepelne opracované solené mäsá
»
Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»
Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»
Údené slaniny
»
Varené mäsové výrobky
»
Živočišné tuky
Produkty / Surové solené mäsa
Pravé údené koleno bez kosti
Úhladne upravený kus bravčového kolena na povrchu zlatohnedej farby. Chuť a vôňa sú po čertvej údenine. Alergény: neobsahuje Zloženie: bravčové koleno (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Po narušení obalu spotrebovať - viď. dátum uvedený na etikete. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať...
Viac info
Údené kosti z karé a krkovičky
Vzhľad: Údené kosti na povrchu zlatohnedej farby obrastené tenkou vrstvou chudej svaloviny. Vôňa je po čerstvej údenine, chuť je primerane slaná. Bravčové zrezané kosti (98%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250. Skladujte pri teplote 0-4°C. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická hodnota: 959 kJ/230 kcal, tuky: 14,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,9g, sacharidy: max. 0,5g, z toho cukry: max. 0,5g, bielkoviny: 25,2g, jedlá soľ: 2,1..
Viac info
Pravá údená šunka
Úhľadne upravený kus bravčového stehna, na povrchu zlatohnedej farby. Na reze výrobku je viditeľná chudá svalovina ružovohnedej farby. Chuť a vôňa je primerane slaná, po údení Zloženie: bravčové stehno (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať. Výživové hod..
Viac info
Pravá údená sedliacká šunka
Úhľadne upravený kus bravčovej šunky, na povrchu zlatohnedej farby, z dolnej strany koža Na reze je chudá svalovina ružovohnedej farby, na dolnej časti tenká tuková vrstva. Chuť a vôňa je mäsová, primerane slaná a po údení. Zloženie: bravčové stehno (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Po naruš..
Viac info
Pravá údená krkovička
Úhľadne upravený kus bravčovej krkovičky, na povrchu ružovohnedej farby. Vzhľad na nákroji je chudá svalovina tmavoružovej farby, miestami prerastená tukovým tkanivom. Chuť a vôňa je príjemná, mäsová a po údení. Zloženie: bravčová krkovička (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Po narušení obalu ..
Viac info
Pravé údené rolované pliecko
Zloženie: bravčové plece (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Po narušení obalu spotrebovať - viď. dátum uvedený na etikete. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická hodnota: 460kJ/109kcal, tuky:1,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7g, sach..
Viac info
Prevé údené karé bez kosti
Zloženie: bravčové karé bez kosti (97%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, dextróza, stabilizátor E316, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621, aróma, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 0-7°C. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická hodnota: 599kJ/142kcal, tuky:3,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,4g, sacharidy: 0,6g, z toho cukry max. 0,5g, bielkoviny: 26,9g..
Viac info
[1]
Počet produktov na stránke:
2
4
6
8
10
12
14
16
18
20
22
24
26
28
30
32
34
36
38
Copyright © 2019 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás
|
Produkty
|
Fotogaléria
|
Napíšte nám
|
Kontakt
|
Aktuality
|
Predajne