O nás
Produkty
Fotogaléria
Napíšte nám
Kontakt
» Úvod
» Mapa stránky
» Ochrana osobných údajov
Aktuality
Predajne
Produkty
»
Mäkké mäsové výrobky
»
Ostatné mäsové výrobky
»
Surové solené mäsa
»
Tepelne opracované slaniny
»
Tepelne opracované solené mäsá
»
Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»
Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»
Údené slaniny
»
Varené mäsové výrobky
»
Živočišné tuky
Produkty / Varené mäsové výrobky
Pečeňový syr
Výrobok v tvare tehly, na povrchu tenká vrstva slaniny, balený v ALU-fólii. Konzistencia paštéty je mäkká, roztierateľná. Na reze je viditeľné jemné vypracovanie hnedoružovej farby. Vôňa a chuť sú výrazné po pečeni. Zloženie: bravčové mäso (35%), bravčová pečeň (23%), pitná voda, pšeničná múka, bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E250, ryžová vláknina, glukózový sirup, dextróza, škrob, antioxidant E316, regulátor kyslosti E575, extrak..
Viac info
Tlačenka mäsová svetlá
Výrobok v PET čreve ukončené klipsovaním. Konzistencia tlačenky je pevná, pružná. Na nákroji je viditeľná scelená mozaika typickej farby po koreninách, mäse a vnútornostiach Chuť a vôňa: jpo použitách surovinách a koreninách, primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (60%), pitná voda, bravčová koža, jedlá soľ, želatína, cesnak, čierne korenie, majoránka. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spotrebovať do 24 hodín . Výživové hodnoty (..
Viac info
Krvavnice
Výrobok v prírodnom čreve, oddelený párovaním, tmavohnedej, lesklej farby s mäkkou konzistenciou. Na nákroji je viditeľná kašovitá hmota s kúskami pečiva. Chuť a vôňa sú po použitách surovinách a prísadách. Výrobok treba upiecť pred konzumáciou Zloženie: vývar, bravčové mäso (30%), pečivo, cibuľa, bravčová krv, jedlá soľ, rasca mletá, čierne korenie, majoránka. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spotrebovať do 72 hodín. Obsahuje le..
Viac info
Jaternice
Výrobok v prírodnom čreve, oddelený párovaním, sivohnedej lesklej farby. Konzistencia je mäkká, kašovitá. Na reze je viditeľná scelená mozaika typickej farby po koreninách, ryži a vnútornostiach. Chuť a vôňa sú po použitách surovinách a prísadách. Zloženie: bravčové mäso (35%), vývar, ryža, bravčová pečeň (12%), cibuľa, jedlá soľ, majoránka, korenie (čierne korenie, paprika pálivá, chilli), rasca mletá. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení..
Viac info
Zabíjačková kaša
Výrobok v PET čreve, ukončené klipsovaním. Na nákroji je viditeľná kašovitá hmota hnedočervenej farby s kúskami kukuričnej krupice. Chuť a vôňa sú po použitách surovinách a prísadách. Výrobok treba upiecť pred konzumáciou Zloženie: bravčové mäso (35%), vývar, ryža, bravčová pečeň (12%), cibuľa, jedlá soľ, majoránka, korenie (čierne korenie, paprika pálivá, chilli), rasca mletá. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spotrebovať do 72 ..
Viac info
[1]
Počet produktov na stránke:
2
4
6
8
10
12
14
16
18
20
22
24
26
28
30
32
34
36
38
Copyright © 2019 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás
|
Produkty
|
Fotogaléria
|
Napíšte nám
|
Kontakt
|
Aktuality
|
Predajne