O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Produkty / Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
Tokajská saláma
Tokajská saláma
Saláma s bielym povlakom. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm. Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie: Bravčové mäso (60%), bravčová slanina, hovädzie mäso (16%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, paprika štipľavá, štartovacia kultúra. Skladujte..
 Viac info 

Dolnozemská klobása
Dolnozemská klobása
Klobása je tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je hnedočervenej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je korenená a primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (66%), bravčová slanina, hovädzie mäso (15%), koreniny, dextróza, antioxidant E316, koreninové extrakty, prírodné červené farbivo E120, jedlá soľ, konzervačná látka E250. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – vi..
 Viac info 

Nitran saláma
Nitran saláma
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nárez je tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm. Vôňa je príjemná, mäsová po použitých surovinách, po údení. Chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (77%), hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, glukózový sirup, antioxidant E316, sušená zelenina (cesnak), extrakty korenín, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote ..
 Viac info 

Malokarpatská saláma
Malokarpatská saláma
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (50%), hovädzie mäso (28%), bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E250, dextróza, koreniny, bravčová bielkovina, antioxidant E316, extrakty korenín, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po..
 Viac info 

Podunajská saláma
Podunajská saláma
Výrobok v obale s ozdobnou sieťkou, tmavohnedočervenej farby. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm. Vôňa a chuť je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách. Zloženie: bravčové mäso (65%), bravčové tukové tkanivo, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, korebravčové mäso (65%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty ko..
 Viac info 

Lovecká saláma
Lovecká saláma
Hranatá saláma je tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, s tukovámi zrbnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (77%), hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, cukor, sušený cesnak, antioxidant E316, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotreb..
 Viac info 

Eliaš klobása hrubá
Eliaš klobása hrubá
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po paprike a primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (63%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, paprika štipľavá, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové ..
 Viac info 

Eliaš klobása tenká
Eliaš klobása tenká
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po paprike a primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (63%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, paprika štipľavá, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové ..
 Viac info 

Bognár štiplavá klobása
Bognár štiplavá klobása
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je klobása červenohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je korenená, mäsová, chuť je pikantná a primerane slaná. Zloženie: Bravčové mäso (70%), bravčová slanina, hovädzie mäso (10%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika štipľavá, paprika sladká, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnot..
 Viac info 

Bognár Lahôdková klobása
Bognár Lahôdková klobása
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je klobása červenohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná mäsová, chuť je korenená a primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (70%), hovädzie mäso (15%), bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnoty ( na ..
 Viac info 

Pitvarošská klobása
Pitvarošská klobása
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je výrobok červenej farby, s tukovými zrnami cca. 3 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie:bravčové mäso (82%), hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, paprika sladká, cesnak, paprika štipľavá, cukor,..
 Viac info 

Árpi bácsi hrubá štiplavá klobása
Árpi bácsi hrubá štiplavá klobása
Hrubá klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, s väčšími tukovými zrnami.Vôňa je, mäsová, korenená a po údení, chuť je štiplavá po paprike a primerane slaná. Zloženie:bravčové mäso (65%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), E316, paprika sladká, paprika štipľavá, štartovacia kultúra. S..
 Viac info 

Bognár chillies klobása
Bognár chillies klobása
Klobása v tvare podkovy je tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je červenohnedej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je primerane slaná, výraznejšia po paprike. Zloženie: bravčové mäso (67%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), koreniny, extrakty korenín, dextróza, antioxidant E316, stabilizátor E451, farbivo E120, jedlá soľ, konzervačná látka E250, chilli paprika. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po..
 Viac info 

Mangalica klobása
Mangalica klobása
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby s väčšími tukovými zrnami. Vôňa je príjemná korenená a mäsová, chuť je primerane slaná. Zloženie: Mäso z mangalice (52%), slanina z mangalice, hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, rasca celá, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po n..
 Viac info 

Pekelne pálivá saláma
Pekelne pálivá saláma
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm.Vôňa je korenená, mäsová, chuť je primerane slaná a výraznejšie štiplavá. Zloženie: bravčové mäso (82%), hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spo..
 Viac info 

Salámový darčekový kôš
Salámový darčekový kôš
Na objednávku podľa voľného výberu z trvanlivých tepelne neopracovaných výrobkov.
 Viac info 

Jalovcová klobása
Klobása hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je výrobok tmavohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 2 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (62%), bravčová slanina, hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, dextróza, koreniny a extrakty korenín, bravčová bielkovina, aróma, antioxidant E300, farbivo E120, štartovacia kultúra. Sklad..
 Viac info 

Chorizo saláma
Saláma je tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, s tukovými zrnami 2-3 a 10-12 mm. Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (80%), hovädzie mäso (17%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, zmes korenín, regulátor kyslosti E575, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E300, E316, aróma, farbivo E120, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote ..
 Viac info 


[1] Počet produktov na stránke:
Copyright © 2019 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.