Produkty |
 |
|
 |
|
|
Produkty / Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované |
|
|
Saláma s bielym povlakom. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm.
Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: Bravčové mäso (60%), bravčová slanina, hovädzie mäso (16%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, paprika štipľavá, štartovacia kultúra. Skladujte.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása je tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je hnedočervenej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je korenená a primerane slaná.
Zloženie: bravčové mäso (66%), bravčová slanina, hovädzie mäso (15%), koreniny, dextróza, antioxidant E316, koreninové extrakty, prírodné červené farbivo E120, jedlá soľ, konzervačná látka E250. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – vi.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nárez je tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm. Vôňa je príjemná, mäsová po použitých surovinách, po údení. Chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (77%), hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, glukózový sirup, antioxidant E316, sušená zelenina (cesnak), extrakty korenín, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote .. |
|
|
|
 |
|
|
|
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (50%), hovädzie mäso (28%), bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E250, dextróza, koreniny, bravčová bielkovina, antioxidant E316, extrakty korenín, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Výrobok v obale s ozdobnou sieťkou, tmavohnedočervenej farby. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm. Vôňa a chuť je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách.
Zloženie: bravčové mäso (65%), bravčové tukové tkanivo, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, korebravčové mäso (65%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty ko.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Hranatá saláma je tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, s tukovámi zrbnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (77%), hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, cukor, sušený cesnak, antioxidant E316, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotreb.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po paprike a primerane slaná.
Zloženie: bravčové mäso (63%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, paprika štipľavá, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové .. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je po paprike a primerane slaná.
Zloženie: bravčové mäso (63%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, paprika štipľavá, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové .. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je klobása červenohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je korenená, mäsová, chuť je pikantná a primerane slaná.
Zloženie: Bravčové mäso (70%), bravčová slanina, hovädzie mäso (10%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika štipľavá, paprika sladká, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnot.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je klobása červenohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 4 mm.Vôňa je príjemná mäsová, chuť je korenená a primerane slaná.
Zloženie: bravčové mäso (70%), hovädzie mäso (15%), bravčová slanina, jedlá soľ, konzervačná látka E250, paprika sladká, čierne korenie, rasca, cukor. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spotrebovať – viď. dátum uvedený na etikete. Výživové hodnoty ( na .. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je výrobok červenej farby, s tukovými zrnami cca. 3 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie:bravčové mäso (82%), hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, paprika sladká, cesnak, paprika štipľavá, cukor,.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Hrubá klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby, s väčšími tukovými zrnami.Vôňa je, mäsová, korenená a po údení, chuť je štiplavá po paprike a primerane slaná.
Zloženie:bravčové mäso (65%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), E316, paprika sladká, paprika štipľavá, štartovacia kultúra. S.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása v tvare podkovy je tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je červenohnedej farby, zrnenie cca 4 mm.Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je primerane slaná, výraznejšia po paprike.
Zloženie: bravčové mäso (67%), bravčová slanina, hovädzie mäso (12%), koreniny, extrakty korenín, dextróza, antioxidant E316, stabilizátor E451, farbivo E120, jedlá soľ, konzervačná látka E250, chilli paprika. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Klobása tmavočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Nákroj je tmavočervenej farby s väčšími tukovými zrnami. Vôňa je príjemná korenená a mäsová, chuť je primerane slaná.
Zloženie: Mäso z mangalice (52%), slanina z mangalice, hovädzie mäso (20%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, rasca celá, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po n.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Saláma tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, zrnenie cca. 2 mm.Vôňa je korenená, mäsová, chuť je primerane slaná a výraznejšie štiplavá.
Zloženie: bravčové mäso (82%), hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, koreniny, dextróza, glukózový sirup, extrakty korenín, sušená zelenina (cesnak), antioxidant E316, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote 2-20°C. Po narušení obalu spo.. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Klobása hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je výrobok tmavohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 2 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (62%), bravčová slanina, hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, dextróza, koreniny a extrakty korenín, bravčová bielkovina, aróma, antioxidant E300, farbivo E120, štartovacia kultúra. Sklad.. |
|
|
|
 |
|
|
|
Saláma je tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je saláma tmavočervenej farby, s tukovými zrnami 2-3 a 10-12 mm. Vôňa je príjemná, mäsová a po údení, chuť je primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (80%), hovädzie mäso (17%), jedlá soľ, konzervačná látka E250, zmes korenín, regulátor kyslosti E575, dextróza, extrakty korenín, antioxidant E300, E316, aróma, farbivo E120, štartovacia kultúra. Skladujte pri teplote .. |
|
|
|
 |
|
|
|
|