O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Produkty / Ostatné mäsové výrobky
Údené solené koleno
Údené solené koleno
Úhladne upravený kus bravčového kolena na povrchu zlatohnedej farby. Chuť a vôňa sú po čertvej údenine. Alergény: neobsahuje Zloženie: bravčové koleno 85%, lák (pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup, stabilizátor E450, E451, zahusťovadlo E 407, dextróza, regulátor kyslosti E331, antioxidant E301, zahusťovadlo E425, extrakty korenín, aróma). Skladujte pri teplote 0-4°C. Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energet..
 Viac info 

Oškvarková pomazanka
Oškvarková pomazanka
Pomazánka v priesvitnom plastovom kelímku s prítlačným uzáverom a s etiketou. Chuť a vôňa je po bravčových oškvarkoch, slaná a korenená. Zloženie: bravčové oškvarky (66%), škvarená bravčová masť (20%), smažená cibuľa, plnotučná horčica, vegeta ( jedlá soľ, sušená zelenina: mrkva, paštrnák, zemiaky, cibuľa, zeler, petržlenová vňať, cukor, korenie, kukuričný škrob, farbivo E101), čierne korenie. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spot..
 Viac info 

Bravčová klobása
Bravčová klobása
Výrobok v bravčovom čreve, červenohnedej farby, s pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku sú viditeľné tukové a mäsové zložky. Vôňa je príjemná, po čerstvej údenine, chuť je primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (91%), hovädzie mäso (5%), zmes korenín, dextróza, regulátor kyslosti E575, antioxidant E316, extrakty korenín, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup. Skladujte pri teplote 0-4°C. Po narušení obalu spotrebo..
 Viac info 

Zapekačky
Zapekačky
Surová klobása v bravčovom čreve určená na tepelné opracovanie. Vhodná na grilovanie. Zloženie: bravčové mäso (91%), hovädzie mäso (5%), zmes korenín, dextróza, regulátor kyslosti E575, antioxidant E316, extrakty korenín, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup. Skladujte pri teplote 0-4°C. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať. Po narušení obalu spotrebovať do 72 hodín. Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energetická h..
 Viac info 

Plnený bravčový bok
Bravčový bôčik plnený klobásovým dielom. Zloženie: bravčový bok bez kosti, klobásové dielo (bravčové mäso (91%), hovädzie mäso (5%), zmes korenín, dextróza, regulátor kyslosti E575, antioxidant E316, extrakty korenín, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup). Skladujte pri teplote 0-4°C. Výrobok pred konzumáciou tepelne opracovať – upiecť. Po narušení obalu spotrebovať do 24 hodín . Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Energ..
 Viac info 

Plnená bravčová panenka
Bravčová panenka plnená klobásovým dielom. Zloženie:bravčová panenka, klobásové dielo (bravčové mäso (91%), hovädzie mäso (5%), zmes korenín, dextróza, regulátor kyslosti E575, antioxidant E316, extrakty korenín, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, cukor, škrobový sirup). Skladujte pri teplote 0-4°C. Výrobok pred konzumáciou treba tepelne opracovať - upiecť. Po narušení obalu spotrebovať do 24 hodín . Výživové hodnoty ( na 100g výrobku ): Ene..
 Viac info 


[1] Počet produktov na stránke:
Copyright © 2019 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.