O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Produkty / Ostatné mäsové výrobky
Údené solené koleno
Údené solené koleno
Úhladne upravený kus bravčového kolena na povrchu zlatohnedej farby. Chuť a vôňa sú po čertvej údenine. Alergény: neobsahuje Zloženie: bravčové koleno 95%, lák (pitná voda, stabilizátor E450, E451, bielkovina (bravčová), dextróza, vláknina, antioxidant E 316, zahusťovadlo E 415, kvasničný extrakt, extrakty korenín), jedľá soľ, konzervačná látka E 250. Alergény: neobsahuje Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická hodnota: 801,3 KJ/192..
 Viac info 

Údené koleno bez kosti
Údené koleno bez kosti
Úhladne upravený kus bravčového kolena na povrchu zlatohnedej farby. Chuť a vôňa sú po čertvej údenine. Alergény: neobsahuje Zloženie: bravčové koleno 95%, lák (pitná voda, stabilizátor E450, E451, bielkovina (bravčová), dextróza, vláknina, antioxidant E 316, zahusťovadlo E 415, kvasničný extrakt, extrakty korenín), jedľá soľ, konzervačná látka E 250. Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická hodnota: 801,3 KJ/192,1 kcal, tuky: 12,04g,..
 Viac info 

Údené solené rebrá
Údené solené rebrá
Údené surové bravčové rebrá, na povrchu zlatohnedej farby obrastené tenkou vrstvou chudej svaloviny a tukového tkaniva. Chuť a vôňa je slaná, výrazná po čerstvej údenine. Zloženie: bravčové rebrá 95%, lák (pitná voda, stabilizátor E450, E451, bielkovina (bravčová), dextróza, vláknina, antioxidant E 316, zahusťovadlo E 415, kvasničný extrakt, extrakty korenín), jedľá soľ, konzervačná látka E 250. Alergén: neobsahuje
 Viac info 

Oškvarková pomazanka
Oškvarková pomazanka
Pomazánka v priesvitnom plastovom kelímku s prítlačným uzáverom a s etiketou. Chuť a vôňa je po bravčových oškvarkoch, slaná a korenená. Zloženie: bravčové oškvarky (63 %), škvarená bravčová masť, smažená cibuľa, plnotučná horčica, vegeta ( jedľá soľ, sušená zelenina: mrkva, paštrnák, zemiaky, cibuľa, zeler, petržlenová vňať, glutaman sodný, inozínan disodný, cukor, korenie, kukuričný škrob, riboflavín). Obsahuje alergén: horčica, zeler.
 Viac info 

Bravčová klobása
Bravčová klobása
Výrobok v bravčovom čreve, červenohnedej farby, s pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku sú viditeľné tukové a mäsové zložky. Vôňa je príjemná, po čerstvej údenine, chuť je primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (70%), hovädzie mäso (10%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, cukor. Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou. Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická ho..
 Viac info 

Zapekačky
Zapekačky
Surová klobása v bravčovom čreve určená na tepelné opracovanie. Vhodná na grilovanie. Zloženie: bravčové mäso (70%), hovädzie mäso (10%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, cukor. Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou. Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická hodnota: 1638 KJ/396 kcal, tuky: 35,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,77g, bielkoviny: 17,14g, sacharidy: 1,0..
 Viac info 

Plenený bravčový bok
Bravčový bôčik plnený klobásovým dielom. Zloženie: bravčový bok bez kosti 60%, klobásová zmes (bravčové mäso 70%, hovädzie mäso 10%, bravčové tukové tkanivo, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, cukor.) Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou.
 Viac info 

Plnená bravčová panenka
Bravčová panenka plnená klobásovým dielom. Zloženie: bravčová panenka 60%, klobásová zmes (bravčové mäso 70%, hovädzie mäso 10%, bravčové tukové tkanivo, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny, cukor.) Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou.
 Viac info 


[1] Počet produktov na stránke:
Copyright © 2018 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.