O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Produkty / Mäkké mäsové výrobky
Obyčajné párky
Obyčajné párky
Výrobok v bravčovom čreve, svetlohnedej farby, s krehkou, súdržnou konzistenciou. Na reze je výrobok homogénny, svetlohnedej farby. Chuť šťavnatá, vôňa po čerstvej údenine. Zloženie: bravčové mäso (42%), bravčová koža, hovädzie mäso (9%), mechanicky separované mäso bravčové (8%), pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451,glukózový sirup, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vônu E 621, E 635, ext..
 Viac info 

Bognár špekáčky
Bognár špekáčky
Výrobok v hovädzom čreve, zlatohnedej farby, s krehkou konzistenciou. Na reze sú špekáčky bledo- až tmavoružovej farby, s kúskami slaniny. Ich vôňa je príjemná mäsová, chuť šťavnatá, mierne slaná. Zloženie: bravčové mäso (47%), bravčová slanina, hovädzie mäso (8%), bravčová koža, pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, glukózový sirup, koreniny (paprika pálivá), látky zvýrazňujúce chuť a vônu E 621, E ..
 Viac info 

Bratislavské párky
Bratislavské párky
Obľúbené párky v ľahko odstrániteľnom celofánovom čreve, oranžovohnedej farby a hladkým povrchom. Po ohriatí sú šťavnaté, na reze ružovočervenej farby, s primerane slanou, mäsovou chuťou. Zloženie:: Bravčové mäso (57%), hovädzie mäso (9%), bravčová koža, pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, koreniny, modifikovaný škrob, glukózový sirup, antioxidant E 316, dextróza, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 6..
 Viac info 

Eliášovské párky
Eliášovské párky
Výrobok v kolagénovom čreve, zlatohnedej farby. Na reze sú párky ružovočervenej farby, ich chuť je šťavnatá, po čerstvej údenine. Zloženie: bravčové mäso (40%), hovädzie mäso (9%), bravčová koža, mechanicky separované mäso bravčové (7%), pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, koreniny (paprika štipľavá, paprika sladká), dextróza, stabilizátor E 451, modifikovaný kukuričný škrob E 1422, antioxidant E 316, extrakty korenín..
 Viac info 

Syrové párky
Syrové párky
Obľúbené mini párky dĺžkou cca 7 cm v ľahko odstrániteľnom celofánovom čreve, oranžovohnedej farby a hladkým povrchom. Po ohriatí sú šťavnaté, s jemnou syrovou chuťou, Na reze sú párky ružovočervenej farby s viditeľným syrom. Zloženie: bravčové mäso (46%), eidam syr (15%), hovädzie mäso (8%), bravčová koža, pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, koreniny (paprika štipľavá), modifikovaný škrob, glukóz..
 Viac info 

Študentské párky
Študentské párky
Výrobok v celofánovom čreve, zlatohnedej farby. Po ohriatí sú šťavnaté, na reze ružovočervenej farby, s primerane slanou chuťou. Zloženie: bravčové mäso (26%), bravčová koža, mechanicky separované mäso hydinové, mechanicky separované mäso bravčové, pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, ryžové otruby, dextróza, stabilizátor E 450, E 451, zvýrazňovač chuti a vône E 621, antioxidant E 316 a E 300, extrakty korenín, príro..
 Viac info 

Viedenské párky
Viedenské párky
Výrobok v kolagénovom čreve s dĺžkou cca 25cm, zlatohnedej farby. Na reze sú párky rúžovočervenej farby, ich chuť je šťavnatá, po čerstvej údenine. Zloženie: bravčové mäso (33,8%), mechanicky separované mäso kuracie (26,7%), bravčová koža, bravčová slanina, pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, ryžové otruby, extrakty korenín, stabilizátor E 450, E 451, dextróza, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, antioxidant E 300..
 Viac info 

Frankfurtské párky
Frankfurtské párky
Párky v kolagénovom čreve ružovohnedej farby. Na reze je výrobok homogénny, svetlohnedej farby. Ich chuť je štavnatá, vôňa je po čerstvej údenine. Zloženie: bravčové mäso (33,8%), mechanicky separované mäso kuracie (26,7%), bravčová koža, bravčová slanina, pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, ryžové otruby, extrakty korenín, stabilizátor E 450, E 451, dextróza, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, antioxidant E 300,..
 Viac info 

Ipeľská klobása
Ipeľská klobása
Výrobok v bravčovom čreve, hnedočervenej farby a pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku je viditeľná nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 8mm v jemne vypracovanej spojke rúžovočervenej farby. Výrobok má príjemnú mäsovú vôňu a korenistú chuť. Zloženie: bravčové mäso (60%), bravčové tukové tkanivo, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, stabilizátor E 451, škrob (natívny), koreniny, glukózový sirup, dex..
 Viac info 

Cigáro klobása
Cigáro klobása
Výrobok v kolagénovom obale, oranžovohnedej farby, s pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze je výrobok rúžovočervenej farby, s chudými a tučnými zrnami v jemne homogenizovanej spojke, sfarbenej po paprike. Vôňa je príjemná, po čerstvej údenine, chuť je primerane slaná. Zloženie: bravčové mäso (60%), bravčová koža, hovädzie mäso (5%), pitná voda, zemiakový škrob, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E250 , koreniny, stabilizátor E451,dex..
 Viac info 

Obyčajná saláma
Obyčajná saláma
Výrobok v umelom čreve, tmavohnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze výrobku sú viditeľné cca 4 mm chudé a tučné zrná mäsovoružovej farby. Vôňa je príjemná, mäsová a po údení. Chuť je primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (54%), hovädzie mäso (20%), bravčová slanina, bravčová koža, pitná voda, jedlá soľ, chemická konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, ryžové otruby, stabilizátor E 451, modifikovaný kukuričný škr..
 Viac info 

Slovenská saláma
Slovenská saláma
Výrobok v kolagénovom čreve, oranžovohnedej farby, s krehkou, súdržnou konzistenciou. Na reze je výrobok homogénny, rúžovohnedej farby. Chuť je primerane slaná, štavnatá, vôňa po použitých surovinách a čerstvej údenine. Zloženie: bravčové mäso (42%), hovädzie mäso (8%), bravčová koža, mechanicky separované mäso bravčové (7%), pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, ryžové otruby, stabilizátor E 451, glukózový sirup, an..
 Viac info 

Jemná parížska saláma
Jemná parížska saláma
Výrobok v PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová, homogénna. Vôňa je príjemná mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Alergén: neobsahuje Zloženie: bravčové mäso (44%), hovädzie mäso (23%), bravčová koža, pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, modifikovaný kukuričný škrob E 1422, koreniny, konzervačná látka E 250, zvýrazňova..
 Viac info 

Šunková saláma
Šunková saláma
Výrobok v čiernom PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je bledoružovej až tmavoružovej farby, chudá svalovina je zapracovaná do jemne homogenizovanej spojky. Vôňa je príjemná, chuť mäsová, primerane slaná a korenená Alergén: neobsahuje Zloženie: bravčové mäso (50%), hovädzie mäso (5%), pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, zahusťo..
 Viac info 

Šunková saláma údená
Šunková saláma údená
Výrobok v PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je bledoružovej až tmavoružovej farby, chudá svalovina je zapracovaná do jemne homogenizovanej spojky. Vôňa je príjemná, po údení, chuť mäsová, primerane slaná a korenená. Alergén: neobsahuje Zloženie: bravčové mäso (50%), hovädzie mäso (5%), pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, modifikovaný škrob E 1422, zahus..
 Viac info 

Pološunková saláma
Pološunková saláma
Výrobok v ružovom PET čreve, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je bledoružovej až ružovej farby. Vôňa je príjemná, mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (64%), pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250, zemiakový škrob, modifikovaný škrob, zahusťovadlo E 407a, stabilizátor E 450, E 451, E 331, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, E 635, bielko..
 Viac info 

Cesnakový nárez
Cesnakový nárez
Výrobok v priesvitnom PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je bledoružovej až ružovej farby. Vôňa je cesnakovo-mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (58%), pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, modifikovaný škrob, zahusťovadlo E 407a, stabilizátory E 450, E 451, E 331, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 6..
 Viac info 

Parížska saláma
Parížska saláma
Výrobok v PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová s mozaikou tučných zŕn o veľkosti do 10mm. Vôňa je príjemná mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (45%), hovädzie mäso (20%), bravčová slanina, bravčová koža, pitná voda, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, modifikovany škrob E 1422, antioxidant E 316, látky zvýr..
 Viac info 

Kolenový nárez
Kolenový nárez
mäkký mäsový výrobok Povrchový vzhľad a farba: PET črevo s potlačou, ukončené klipsovaním, povrch hladký Konzistencia: pevná, pružná, súdržná Vzhľad a farba nákroja: mäsovoružovej farby, chudá svalovina a tukové čiastky v jemne homogenizovanej spojke. Menšie vzduchové dutinky a mierny výskyt drobných kolagénnych častíc prípustný Vôňa: príjemná, mäsová po použitých surovinách, bez cudzích pachov Chuť: po použitých suro..
 Viac info 

Výrobná saláma
Výrobná saláma
Výrobok v PET čreve, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová, homogénna. Vôňa je príjemná mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Výrobok je určený pre ďalšie kuchynské spracovanie. Zloženie: bravčové mäso (34%), bravčová koža, mechanicky separované mäso bravčové (15%), hovädzie mäso (6%), pitná voda, zemiakový škrob, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, stabilizátor E..
 Viac info 

Sekaná
Zlatohnedý mäsový výrobok v hranatej alu mise. Na reze je výrobok homogénny, hnedoružovej farby. Konzistencia je pevná, ale ľahko krájateľná. Vôňa je príjemná, mäsová, chuť po použitých surovinách a prísadách. Zloženie: bravčové mäso (30%), hovädzie mäso (14%), mechanicky separované mäso bravčové (14%), tukové tkanivo, pitná voda, zemiakový škrob, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, glukózový sirup, látky zvý..
 Viac info 

Saláma s kápiou
Saláma s kápiou
Výrobok v PET čreve s potlačou, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová, homogénna s kúskami sterilizovanej kápie červenej a zelenej farby. Vôňa je príjemná mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Zloženie: bravčové mäso (42%), hovädzie mäso (23%), bravčová koža, pitná voda, paprikové vločky, ryžové otruby, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, stabilizátor E 451, modifikovaný škrob, antioxida..
 Viac info 

Eliašovská roláda
Eliašovská roláda
Mäsový výrobok pravidelného tvaru, s krehkou konzistenciou. V mäsovej, ružovočervenej vložke rolády sú viditeľné koreniny a paprikové vločky Vôňa je príjemná, chuť primerane slaná, po korení a paprikových vločiek. Zloženie: bravčové mäso 60%, bravčová slanina, pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, paprikové floky, farebné korenie, modifikovaný kukuričný škrob E 1422, zahusťovadlo E 407, stabilizátor E 450, E 451, kva..
 Viac info 

Papriková roláda
Papriková roláda
Roláda zo slaniny pravidelného tvaru. V mäsovej, ružovočervenej vložke rolády viditeľná klobásová zmes, Vôňa je príjemná, chuť primerane slaná, po paprike Zloženie: klobásová plnka (80%): bravčové mäso (60%), bravčové tukové tkanivo, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, stabilizátor E 451, škrob (natívny), koreniny, glukózový sirup, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E621, E635,extrakty korení..
 Viac info 

Lečo klobása
Lečo klobása
Výrobok v kolagénovom čreve, bledohnedej farby s pevnou súdržnou konzistenciou. Na reze je viditeľné jemné vypracovanie sfarbené po paprike, miestami chudé a tučné zrná. Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je primerane slaná a korenená, po ohriatí na skuse je výrobok štavnatý. Zloženie: bravčové mäso (40%), bravčová koža, mechanicky separované mäso bravčové (9%), hovädzie mäso (6%), pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, ..
 Viac info 

Mortadella
Mortadella
Výrobok v PET čreve, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová, homogénna s kúskami jemné vypracovanie mäsovoružovej farby s nerovnomeranou mozaikou slanín do veľkosti 15mm a viditeľným celým čiernym korením. Zloženie: bravčová slanina (26%), mechanicky separované mäso kuracie (25%), bravčová koža, pitná voda, hovädzie mäso (10%), bravčové mäso (5%), zemiakový škrob, sójová bielkovina, jedlá soľ..
 Viac info 

Pizza nárez výrobný
Pizza nárez výrobný
Výrobok v PET čreve, ukončené klipsovaním. Konzistencia výrobku je pevná, súdržná. Farba nákroja je mäsovoružová. Vôňa je príjemná mäsová, chuť primerane slaná a korenená. Výrobok je určený pre ďalšie spracovanie. Zloženie: bravčové mäso (52 %), pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zahusťovadlo E 407a, modifikovaný kukuričný škrob E 1422, stabilizátor E 450, E 451, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, E 635, dextró..
 Viac info 

Kabanos
Zloženie: bravčové mäso (60%), bravčové tukové tkanivo, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, stabilizátor E 451, škrob (natívny), koreniny, glukózový sirup, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E621, E635,extrakty korenín, zahusťovadlo E 407a, farbivo E 120. Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou. Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetic..
 Viac info 

Originál Bognár párky
Originál Bognár párky
Párky zlatohnedej farby v kolagénovom čreve. Na reze sú párky homogénne, ich vôňa je príjemná, mäsová, po čerstvej údenine. Chuť párkov je primerane slaná a korenená, po ohriatí sú na skuse krehké. Alergény: neobsahuje bravčové mäso (37%), hovädzie mäso (33%), pitná voda, bravčová koža, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, koreniny, stabilizátory E 452, extrakty korenín, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, antioxidant E 315, s..
 Viac info 

Teľacie párky
Výrobok v prírodnom čreve, svetlohnedej farby s krehkou konzistenciou. Na reze je výrobok homogénny, ružovočervenej farby. Vôňa je príjemná, po čerstvej údenine, chuť je primerane slaná, po ohriatí na skuse výrobok šťavnatý. Zloženie: teľacie mäso (50%), bravčové mäso (25%), pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E250, zemiakový škrob, extrakty korenín, stabilizátor E 452, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, antioxidant E 315, aróma.
 Viac info 


[1] Počet produktov na stránke:
Copyright © 2018 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.