O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Ipeľská klobása
Ipeľská klobása
Názov Ipeľská klobása
OČV 38
 
Výrobok v bravčovom čreve, hnedočervenej farby a pevnou, súdržnou konzistenciou. Na reze výrobku je viditeľná nepravidelná mozaika chudých a tučných zŕn do 8mm v jemne vypracovanej spojke rúžovočervenej farby. Výrobok má príjemnú mäsovú vôňu a korenistú chuť.
Zloženie: bravčové mäso (60%), bravčové tukové tkanivo, pitná voda, jedlá soľ, konzervačná látka E 250, zemiakový škrob, stabilizátor E 451, škrob (natívny), koreniny, glukózový sirup, dextróza, antioxidant E 316, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E621, E635,extrakty korenín, zahusťovadlo E 407a, farbivo E 120. Doporučený technologický postup pre konzumenta: Výrobok tepelne opracovať pred konzumáciou.
Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická hodnota: 978,2 KJ/235,6 kcal, tuky: 18,37g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,72g, bielkoviny: 13,92g, sacharidy: 3,64g, z toho cukry: max. 0,54g, jedlá soľ: 1,86g.
 Späť na zoznam produktov 
Copyright © 2018 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.