O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Jalovcová klobása
Názov Jalovcová klobása
OČV 79
Hmotnosť 0,30-0,40kg
Trvanlivosť 30 dní
Možnosti balenie vákuové balenie, balenie v ochrannej atmosfére
 
Klobása hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Na reze je výrobok tmavohnedej farby, s tukovými zrnami cca. 2 mm.Vôňa je príjemná, mäsová, chuť je po použitých surovinách a prísadách, primerane slaná a korenená.
Zloženie: bravčové mäso (43%), bravčová slanina, hovädzie mäso (15%), jedlá soľ, konzervačná látka E 250, dextróza, koreniny a extrakty korenín, látky zvýrazňujúce chuť a vôňu E 621, E 635, bravčová bielkovina, aróma, antioxidant E 300, farbivo E 120.
Výživové hodnoty (na 100g výrobku): Energetická hodnota: 1665 KJ/401,8 kcal, tuky:33,78g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,2g, sacharidy: 2,94g, z toho cukry: max.0,5g, bielkoviny: 21,5g, jedlá soľ: 3,98g.
 Späť na zoznam produktov 
Copyright © 2018 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.