O nás   O nás
  Produkty   Produkty
  Fotogaléria   Fotogaléria
  Napíšte nám   Napíšte nám
  Kontakt   Kontakt
 
Arpád Bognár - Mäso údeniny
» Úvod      » Mapa stránky      » Ochrana osobných údajov
  Aktuality   Aktuality
  Predajne   Predajne
   
Produkty
»Mäkké mäsové výrobky
»Ostatné mäsové výrobky
»Surové solené mäsa
»Tepelne opracované slaniny
»Tepelne opracované solené mäsá
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované
»Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované
»Údené slaniny
»Varené mäsové výrobky
»Živočišné tuky
 
Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Firma Arpád Bognár Mäso údeniny so sídlom Eliášovce 284, 93038 Nový Život, Slovenská republika, IČO: 14149109 prevádzkovateľ webovej stránky www.bognarmaso.sk, vyhlasuje, že všetky osobné údaje (ďalej aj „údaje“) sú považované za prísne dôverné a je s nimi nakladané v súlade s platnými zákonnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov.

1.   Osobné údaje a ich spracovanie

1.1.  Kategórie osobných údajov

Zhromažďujeme rôzne údaje v závislosti od toho, ktoré z našich služieb využívate. Pokiaľ nám napíšeme, zhromažďujeme:

  • Meno a kontaktné údaje. Meno a priezvisko, e-mailovú adresu, po prípade telefónne číslo
  • Údaje z komunikácie medzi Arpád Bognár mäso údeniny a záujemcom (zákazníkom)

1.2.  Účely spracovania osobných údajov:

  • Poskytovanie služieb a ich zlepšovanie. Aby sme mohli poskytovať ponúkané služby a zlepšovať ich k vašej spokojnosti, spracovávame vaše osobné údaje. Konkrétne sem patria:
    • Spracovanie objednávky tovaru, objednaných  prostredníctvom našej webovej stránky. Zákonným dôvodom je tu nevyhnutnosť pre splnenie kúpnej zmluvy a pri vybraných údajoch na splnenie právnych povinností (napr. účtovné doklady).
    • Komunikácia. Zhromaždené údaje využívame s cieľom komunikácie. Môžeme vás napríklad kontaktovať telefonicky, e-mailom, aby sme Vám oznámili aktuálny stav vašej žiadosti, objednávky alebo reklamácie alebo k nej od vás získali ďalšie informácie.
    • Pokiaľ nie ste naším zákazníkom, spracovávame na základe vášho súhlasu.
    • Máte právo kedykoľvek bezplatne vzniesť námietku proti týmto spracovaniam. Kontaktné údaje sú uvedené na konci tohto dokumentu.

 2.   Zabezpečenie osobných údajov a obdobie uchovávania

2.1.  Zabezpečenie osobných údajov

  • a) Vaše osobné údaje sa k nám prenášajú v podobe e-mailov. Zabezpečujeme naše webové stránky proti strate a zničeniu vašich údajov, proti prístupu neoprávnených osôb k vašim údajom, ich pozmeňovaniu či rozširovaniu.
  • b) U našich spracovateľov vyžadujeme preukázanie súladu ich systémov s nariadením GDPR.

2.2.  Obdobie spracovania

Osobné údaje spracovávame a uchovávame. Komunikácia medzi záujemcom a firmou sa uchováva 2roky.

3.   Práva subjektov údajov

  • a) Pokiaľ spracovávame vaše osobné údaje, môžete kedykoľvek požadovať bezplatnú informáciu o spracovávaní svojich osobných údajov.
  • b) V prípade, že sa domnievate, že spracovanie osobných údajov robíme v rozpore s ochranou vašich osobných údajov a zákonnými podmienkami ochrany osobných údajov, môžete požiadať o vysvetlenie, alebo môžete požadovať urobenie opravy, doplnenie, likvidáciu osobných údajov alebo blokáciu osobných údajov.
  • c) Pre uplatnenie svojich práv kontaktujte poverenca pre ochranu osobných údajov na e-mailovej adrese bognarmaso@bognarmaso.sk. Obrátiť sa môžete aj na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • d) Svoj súhlas so spracovaním osobných údajov môžete kedykoľvek odvolať. Pokiaľ odvoláte súhlas so spracovaním osobných údajov, budú vaše osobné údaje vymazané alebo anonymizované.

 


Copyright © 2019 Arpád Bognár - Mäso údeniny
O nás   |   Produkty   |   Fotogaléria   |   Napíšte nám   |   Kontakt   |   Aktuality   |   Predajne  
Powered by Webcredit s.r.o.